Търсене
Close this search box.

Програма на кръгла маса „Философски практики и приложно философстване“

Секция „Етически изследвания“ към ИФС-БАН, катедра „Философия“ на ФФ, СУ „Св. Кл. Охридски“, Център за философия с деца към СУ „Св. Кл. Охридски“ и Асоциация на преподавателите по философия организират кръгла маса на тема „Философски практики и приложно философстване“. Събитието ще се проведе на 30 септември 2023 г. (събота) от 10 до 13 часа в Заседателната зала на Института по философия и социология (Българска академия на науките) на бул. „Патриарх Евтимий“ №6, ет.2.

Организационният екип благодари на всички колеги за предложените теми на изказвания и заявеното участие. Благодарение на направените заявки, получихме възможност да подредим една академично вълнуваща и добре наситена програма с изказвания, като ще разполагаме и с време за обща дискусия. Събитието, освен за предварително регистрираните участници, е отворено за всички заинтересовани от обявената тема.

Каним всички заинтересовани от темата да се включат в кръглата маса!

ПРОГРАМА НА КРЪГЛА МАСА

РЕЗЮМЕТА НА ТЕМАТИЧНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ

Програма на XIX Национална конференция по етика “Емпатия и насилие в съвременното общество”

На 16 и 17 ноември 2023г. ще се проведе XIX Национална конференция по етика “Емпатия и насилие в съвременното общество”. Организатор на събитието е секция „Етически изследвания“ към Института по